ContSters259084 
	    	Utilizator

ContSters259084 
	    	Utilizator	    

Prietenul meu a fost condamnat in Spania printr-o singura sentinta la o pedeapsa de 4 ani pentru un delict si un an pentru un altul ,hotararea a ramas definitiva la 5 ani.Acum a fost transferat in Romania se poate face contopire de pedepse in cazul lui acesta?
 erikaandreea 
	    	Utilizator

erikaandreea 
	    	Utilizator	    

erikaandreea 
	    	Utilizator

erikaandreea 
	    	Utilizator	    

mezgageza	                   

daca instanta descopera ca am mai multe pedepse cu suspendare contopeste din oficiu? voi fi citat sau intr o zi aflu ca am o pedeapsa cu executare si au emis ... (vezi toată discuția)
	                    mezgageza	                   

daca instanta descopera ca am mai multe pedepse cu suspendare contopeste din oficiu? voi fi citat sau intr o zi aflu ca am o pedeapsa cu executare si au emis ... (vezi toată discuția)

lex_lex	                   

Deci, printr-o SP definitiva, inculpatul a fost condamnat la pedeapsa inchisorii de 3 ani, pentru savarsirea a trei infractiuni. Prin aceeasi SP s-a dispus ... (vezi toată discuția)
	                    lex_lex	                   

Deci, printr-o SP definitiva, inculpatul a fost condamnat la pedeapsa inchisorii de 3 ani, pentru savarsirea a trei infractiuni. Prin aceeasi SP s-a dispus ... (vezi toată discuția)

GeorgeG	                   

Buna ziua.
In cazul unei cereri de contopire pedepse, daca pentru una dintre pedepse (cea mai mare) a fost pronuntata liberarea conditionata, se poate ... (vezi toată discuția)
	                    GeorgeG	                   

Buna ziua.
In cazul unei cereri de contopire pedepse, daca pentru una dintre pedepse (cea mai mare) a fost pronuntata liberarea conditionata, se poate ... (vezi toată discuția)