avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... concediul de odihna neefectuat in anul 2011
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

concediul de odihna neefectuat in anul 2011

sunt functionar public si in 2011 nu mi-am facut concediul de odihna, Anul acesta l-am cerut si am fost refuzat, ca nu se mai poate. Eu nu l-am cerut, dar institutia nu avea obligatia de a ma trimite in concediu de odihna. Cine are dreptate?
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 21:39, 25 Iulie 2012
Concediul restant 2011 se poate efectua pana la finele anului 2012 .
Dar depinde de motivatia pentru care nu ati putut efectua concediul.Superiorul dvs trebuie sa justifice neefectuarea acestor zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zile din concediul de odihna de anul trecut luate anul acesta. VALI_M VALI_M Sunt functionar public, lucrez la o institutie publica si as dori sa va intreb daca pot lua anul viitor o parte din zilele de concediu de ... (vezi toată discuția)
Concediul de odihna ramas neefectuat deoarece am nascut lacramioara-elena lacramioara-elena Buna ziua, -sunt functionar public si mi se cuvin anual 25 de zile concediu de odihnă deoarece am o vechime in campul muncii de peste 15 ani; -in data de ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna invatamant Radamante Radamante ART. 267(legea 1/2011) (1) Cadrele didactice beneficiază de concediu anual cu plată, în perioada vacanţelor şcolare, cu o durată de 62 de zile ... (vezi toată discuția)