xerxes 
	    	Utilizator

xerxes 
	    	Utilizator	    

popgrigore1989 
	    	Utilizator

popgrigore1989 
	    	Utilizator	    

xerxes 
	    	Utilizator

xerxes 
	    	Utilizator	    

popgrigore1989 
	    	Utilizator

popgrigore1989 
	    	Utilizator	    

xerxes 
	    	Utilizator

xerxes 
	    	Utilizator	    

CRISTINArares	                   

buna ziua. am achizitionat un autoturism din Germania in valoare de 3000 euro (12930 lei). Achizitia s-a facut pe societate inregistrata in Romania. imi ... (vezi toată discuția)
	                    CRISTINArares	                   

buna ziua. am achizitionat un autoturism din Germania in valoare de 3000 euro (12930 lei). Achizitia s-a facut pe societate inregistrata in Romania. imi ... (vezi toată discuția)

iclaudia19	                   

Buna seara, am achizitionat o masina din germania ce declaratii trebuie sa depun..am cumparat masina fara tva...precizez ca depun declaratia de tva la 3 ... (vezi toată discuția)
	                    iclaudia19	                   

Buna seara, am achizitionat o masina din germania ce declaratii trebuie sa depun..am cumparat masina fara tva...precizez ca depun declaratia de tva la 3 ... (vezi toată discuția)

JENIFER	                   

S-a achizitionat in august un autoturism din germania pentru care se aplica taxarea inversa (coduri valide de tva pt cumparator si vanzator).Masina nu va fi ... (vezi toată discuția)
	                    JENIFER	                   

S-a achizitionat in august un autoturism din germania pentru care se aplica taxarea inversa (coduri valide de tva pt cumparator si vanzator).Masina nu va fi ... (vezi toată discuția)