avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... OPERARE IN REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

OPERARE IN REVISAL

Buna ziua!
In cazul in care o persoana isi schimba domiciliul dupa data angajarii si ramane incontinuare la acelasi angajator, dar cu alta adresa in buletin se opereaza in revisal?
Cel mai recent răspuns: MIOANA222 , utilizator 11:24, 26 Iulie 2012
Nu este obligatoriu, nu este prevazuta nici o sanctiune in acest sens, dar se poate opera in REVISAL
Sigur, se actualizeaza datele de identitate ale salariatului ori de cate ori este nevoie pe baza cartii de identitate,respectiv domiciliu, nume in urma casatoriei, nume in urma divortului, etc. Nu este prevazut inHg 500 din 2011 un termen de transmitere a acestor informatii, dar e bine sa le opertati imediat ce intrati in posesia actului de identitate.
VA MULTUMESC PENTRU AJUTOR!
O ZI BUNA

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare card de sanatate la schimbarea numelui sebibeowolf1301 sebibeowolf1301 Buna seara !!! In urma divortului am schimbat cartea de identitate,revenind la numele anterior de fata insa cardul de sanatate a ramas tot pe numele de familie ... (vezi toată discuția)
Intocmirea unui act aditional in cazul schimbarii numelui? eleodor-popescu eleodor-popescu Intrebare: Este necesar intocmirea unui act aditional in cazul schimbarii numelui unei angajate in urma casatoriei / divortului? Trebuie operata ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate anulata in urma divortului. daridan daridan Buna ziua! Soacra mea a divortat la notar de curand iar dupa pronuntarea divortului acesta ia taiat Cartea de identitate. Asi dori sa stiu daca asa ceva este ... (vezi toată discuția)