avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Anularea unui Contract de prestari servicii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Anularea unui Contract de prestari servicii

Se poate anula un contract de prestari servicii incheiat intre o Societate Comerciala si o Societate de Telefonie Mobila, intocmit de catre un Partener al Societatii de Telefonie Mobila, iar Societatea de Telefonie Mobila nu este in posesia contracului?
Societatea de Telefonie Mobila nefiind in posesia contractului nu a respectat prevederile contractului.
Societatea de Telefonie Mobila doreste intrarea in posesia contracului, cerand o copie Societatii Comerciale. Este obligata Societatea Comerciala sa predea o copie din contractul incheiat, sau este obligatia Partenerului Societatii de Telefonie Mobila sa aiba si sa predea o copie din contract Societatii de Telefonie Mobila?
In concluzie, Societatea Comerciala are suficiente motive pentru anularea contractului?

Alte discuții în legătură

Contract firma telefonie ContSters42601 ContSters42601 O persoana achizitioneaza un telefon mobil cu discaunt de la o firma partener bipp al unei companii de tel.mobila,impreuna cu un contrac (abonament)de ... (vezi toată discuția)
Obligatiile cntractuale liviu2005 liviu2005 dupa incetarea unui contract de prestarii servicii, pentru a ataca o societate comerciala ca nu si-a indeplinit obligatiile contractuale ce formalitati ... (vezi toată discuția)
Contract de parteneriat magyari magyari Am o firma, de aproximativ 3 luni, domeniu de activitate prestari servicii. In afara de firma, am si locul meu de munca, din care practic traiesc in momentul ... (vezi toată discuția)