avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... obligatiile cntractuale
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

obligatiile cntractuale

dupa incetarea unui contract de prestarii servicii, pentru a ataca o societate comerciala ca nu si-a indeplinit obligatiile contractuale ce formalitati trebuie intocmite , pasi si documentele care ar trebui legal intocmite?
Cel mai recent răspuns: liviu2005 , utilizator 23:30, 19 Noiembrie 2009
Exista mai multe mijloace juridice prin care puteti solicita obligarea partenerilor contractuali la indeplinirea obligatiilor asumate.
Din considerente diverse va sugerez sa formulati o cerere in instanta pe "obligatia de a face".
Daca ati putea oferi mai multe date despre acel contract de prestari servicii probabil ca as putea detalia, la randul meu, si alte mijloace.
dupa incheiere unui contract de prestarii servicii la data de 01.10.2008 , un client nu a achitat factura , devenind tert proprit la DGF in noiembrie 2009 si cere respingerea de mentinere a propririi asiguratorii si sa desfinteze proprirea instituita de creditoare , in intimpinare motiveaza " nu si-a indeplinit obligatiile contractuale.... ", dar fara sa aduca in aceasta perioada nici o notificare care sunt obligatiile contractuale neindeplinite, avand cunostinta doar din intimpinare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract apdrp masura 112 si restituire avans lemontee lemontee A fost incheiat un contract pt. Masura 112 - APDRP, pentru intocmire si depunere documentatie.Insa, timp de 1 an de zile, desi documentele necesare au fost ... (vezi toată discuția)
Contract prestari servicii la asociatia de proprietari fara reziliere ! Lupulescu Robert Curatenie Blocuri Lupulescu Robert Curatenie Blocuri Buna seara, vreau sa va prezint urmatoarea situatie : -la data de x am incheiat in forma scrisa un CONTRACT de prestari servicii cu Asociatia de Proprietari z ... (vezi toată discuția)
Litigii cu profesionisti. externalizare activitaati proiecte europene ATP_CTA ATP_CTA Am avut incheiat un contract de prestari servicii cu o entitate care era partener intr-un prouect POSDRU, cu alte cuvinte am icheiat contractul in cadrul unui ... (vezi toată discuția)