avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... fonduri europene pentru achizitionare birou - mediator ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

fonduri europene pentru achizitionare birou - mediator autorizat

doresc sa stiu daca pot sa obtin fonduri europene in vederea achizitionarii unui spatiu pentru birou mediator autorizat ,care ar fi demersurile pe care le pot intreprinde in acest sens .
Nu exista fonduri pentru acest tip de activitati. Incercati un credit bancar.
Astazi am primit un mail interesant pentru mediatorii care inca nu au un birou....o propunere venita din partea unei colege mediator, referitoare la posibilitatea de a grupa intr-o cladire mai multi mediatori, cu costuri mici. Daca imi trimiteti adresa dvs. de mail (mesaj privat) va trimit mail-ul respectiv, forward.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere birou in asociere b4cl b4cl Mediator doresc sa inchiriez (subinchiriez) spatiu pentru birou (o camera) in cadrul unui cabinet de avocat sau birou de mediator in Bucuresti Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene nerambursabile! cyp80myr cyp80myr Am 30 ani si doresc sa deschid o societate si sa obtin fonduri nerambursabile pt IMM-uri! Mai exact am o locuinta la parterul unui bloc si urmeaza sa o ... (vezi toată discuția)
Nelamurire loc desfasurare activitate mediator bianca.bonnie bianca.bonnie Buna ziua, Stiind ca, prin Decizia nr.938/7 iulie 2011 a Curtii Constitutionale, decizie ramasa definitiva si obligatorie, s-a statuat ca avocatii, notarii si ... (vezi toată discuția)