Buna ziua.Eu am un contract de intretinere incheiat in 2006 cu mama mea in care mama isi rezerva dreptul de uzufruct viager.Eu am gj de mama stau la cateva blocuri de ea.Facturile de gaz si curent sunt pe numele lui mama dar sunt platite la zii.Are vreo importanta daca sunt pe mine sau pe mama facturile de utilitati din moment ce s achitate la zii?
am fost la mai multi notari si toti mi au spus ca nu are nimik din moment ce intretinerea se presteaza in apartamentul care face obiectul contractului.Multumesc mult .
de eemplu pot sa fie pe numele meu si sa am restanta.asta nu e o dovada a neintretinerii.chiar daca sunt pe numele meu. Nu e acelasi lucru si daca sunt pe numele ei?
Daca sunt achitate la timp nu ii este sistat nimic chiar daca sunt pe numele ei nu e o dovada ca e intretinuta?daca sunt pe numele meu si am restanta tot la fel e o dovada de neintretinere nu?deci are vreo importanta pe numele cui sunt? Si ce presupune acest uzufruct viager?doarv dreptul de a locui pana la sfarsitul vietii in apartamentul respectiv?daca sunt achitate la zii chiar daca au ramas in continuare pe numele mamei nu e o dovada a intretinerii?ma poate lamuri si pe mine cineva cu problema asta?va rog frumos
de eemplu pot sa fie pe numele meu si sa am restanta.asta nu e o dovada a neintretinerii.chiar daca sunt pe numele meu. Nu e acelasi lucru si daca sunt pe numele ei?
Dovezi intretinere
Alina73
Buna ziua.Eu am sa trec direct la subiect si sper din tot sufletul sa primesc un raspuns prompt.Eu impreuna cu mama mea am incheiat acum 6 ani un contract de ... (vezi toată discuția)
Proces
MariusBucur
Buna ziua.Vreau sa va expun problema mea.Eu am avut incheiat cu mama un contract de intretinere in care mama si a pastrat dreptul de uzufruct viager.Mamam mea ... (vezi toată discuția)