@TDorina
Ce ati scris la inceputul mesajului e o afirmatie eronata. Chiar si in cazul in care isi pastreaza numele trebuie sa duca certificatul de casatorie.
Persoanele casatorite, divortate sau vaduve trebuie sa duca certificatul de casatorie, sentinta de divort ramasa definitiva si irevocabila sau certificatul de deces al sotului/sotiei in original si copie la Evidenta Persoanelor cand vor o noua carte de identitate.
Nu ne certam pe legi sau metodologii, a cui e mai buna, ca e o discutie fara sens si utilizatoarei nu ii este de niciun folos; sincer, eu pentru dvs. am pus acel articol.
Cum sa va opereze lucratorul de la evidenta in baza de date ca fiind casatorita daca nu faceti dovada cu certificatul de casatorie? Mai mult, de unde sa viseze lucratorul seria si nr. certificatului dvs .de casatorie daca nu-l depuneti la dosar? Deci, raspunsul este, categoric trebuie sa prezentati si certificatul de casatorie in original si copie xerox.
Acte dupa divort
diana2010
buna ziua, problema mea este urmatoarea , in 2008 am divortat si pana in prezent nu am schimbat actele , muncind in prezent in anglia, acum am revenit in ... (vezi toată discuția)