avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Acte necesare pentru angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Acte necesare pentru angajare

Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti ce acte sunt necesare la angajare. De ce acte am nevoie de la vechiul loc de munca pentru o noua angajare? Va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:40, 14 Februarie 2014
Daca nu doresc sa dau noului angajator adeverinta de vechime, poate sa ma oblige in vreun fel?
Nu are cum sa va oblige la asa ceva, insa se poate prevala ca nu va poate acorda sporul de vechime - daca exista o astfel de prevedere la nivel de angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte angajare catalynn catalynn ce acte sunt necesare la angajare? (vezi toată discuția)
Angajare consucator auto - acte necesare garsonjon garsonjon Buna seara.Sun administrator la un SRL si doresc angajarea unui conducator auto.Persoana este din alt judet.Ce acte trebuie sa-i solicit pentru angajare si ... (vezi toată discuția)
Acte angajare simo888 simo888 Buna ziua, Am primit o oferta de angajare, la care mi s-a solicitat: - adeverinta de vechime pentru perioada lucrata necompletata in carnetul de munca de ... (vezi toată discuția)