avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... adaugare nume la copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

adaugare nume la copil

Buna ziua!Am o fetita in varsta de 3 ani care a rezultat dintr-un concubinaj.Ea poarta numele de familie a tatalui ei,As dori sa ii adaug si numele meu de fata in schimb nu stiu cum se procedeaza.Nu mi-a trecut prin minte cand am facut certificatul de nastere sa ii trec si numele meu.Multumesc
Cel mai recent răspuns: koreh silvia , utilizator 17:56, 31 Iulie 2012
Mergeti la primarie si interesati-va de procedura numita schimbare de nume pe cale administrativa. Daca copilul a fost recunoscut de tata va trebuie si acordul acestuia.
asta va fi o problema,nu suntem cei mai buni prieteni(nu mai vorbim deloc,pensia alimentara nu o plateste doar cand are chef,ameninta,injura,jicneste..etc)iar fetita de cand s-a nascut l-a vazut de 4-5 ori.Multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa ii fac pasaport fetitei fara acordul tatalui? marinaB marinaB Buna ziua! Am o fetita de 14 ani careia vreau sa ii fac pasaport pentru a veni macar in vacante la mine. Sunt stabilita in strainatate, casatorita aici, am un ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am o fetiță de 5 luni, care a plecat împreună ... Maioranmadalina Maioranmadalina Bună ziua, am o fetiță de 5 luni, care a plecat împreună cu mine în Austria la tatăl ei pentru o perioadă, nu am fost căsătoriți, am trăit doar în ... (vezi toată discuția)