avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Plata intretinere la 0 persoane -66 ron lunar
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Plata intretinere la 0 persoane -66 ron lunar

Am cumparat un apartament in luna mai.
Nu a locuit nimeni acolo pana acum in luna august.
Am facut o cerere in acest sens - pt a fi trecuti 0 persoane la intretinere...
Insa avem lunar de plata liftul - reparatii - interfonul si cheltuieli adiministrare (pentru 3 persoane...pentru ca atatea vom locui acolo)
=totul 66ron
Este corect asa?
Ce ar trebui sa platim pe perioada in care nu locuim acolo?

Cheltuielile de administrare se percep la nr de persoane si se aplica si celor care nu locuiesc acolo?

Multumesc
Ultima modificare: Marți, 31 Iulie 2012
mihaelamicu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 22:29, 31 Iulie 2012
Din calculul acesta ar trebui excluse toate cheltuielile care au legatura cu numarul de persoane.
sa inteleg ca nu ar trebui platite cheltuielile de administrare?
mihaelamicu a scris:

Insa avem lunar de plata liftul - reparatii - interfonul si cheltuieli adiministrare

Categoriile de cheltuieli enumerate de dumneavoastra se repatizeaza pe cota indiviza de proprietate, adica in functie de suprafata utila a apartamentului si nu au nici o legatura cu numarul de persoane.
Pe numar de persoane se repatizeaza, conform HG 1588/2007, consumul comun de energie electrica, salubritatea (gunoiul ridicat de la tomberoane de firma de specialitate) si gazul daca nu este contorizat individual.
Pe suprafata utila a apartamentului se repartizeza toate cheltuielile administrative, gospodaresti, toate cheltuielile salariale, indemnizatii, cheltuielile cu reparatiile proprietatii comune,...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locuinta de vacanta - ra carmenbucur carmenbucur Titlu : Locuinta de vacanta - care sunt cheltuielile corecte de achitat ??? Am o locuinta de vacanta, o garsoniera la munte, dar acolo ajung destul de ... (vezi toată discuția)
Cate persoane se trec la intretinere daca nu locuieste nimeni in apartament angeluci72 angeluci72 salut si felicitari celor ce au deschis aceasta pagina web. am si eu o nelamurire; acum 7 ani am cumparat un apartament in tara(muncesc cu sotia in spania) si ... (vezi toată discuția)
Repartizarea cheltuielilor comune la as.de proprietari noane noane Am un apartament in care nu locuieste nimeni ,si lunar apar cu cheltuieli la asociatie pentru lift,lumina pe scara,curatenie si culmea sumele sunt egale pentru ... (vezi toată discuția)