cyan 
	    	Moderator

cyan 
	    	Moderator	    

remus11 
	    	Utilizator

remus11 
	    	Utilizator	    

udau_1966 
	    	Utilizator

udau_1966 
	    	Utilizator	    

remus11 
	    	Utilizator

remus11 
	    	Utilizator	    

remus11, utilizator
 remus11, utilizator 	
			 Alintatu1234	                   

Buna ziua! Mi-a fost retinut permisul pentru o perioada de 30 de zile (nerespectarea semnalelor agentului rutier). Am plecat fara sa-mi faca semn ca pot sa ... (vezi toată discuția)
	                    Alintatu1234	                   

Buna ziua! Mi-a fost retinut permisul pentru o perioada de 30 de zile (nerespectarea semnalelor agentului rutier). Am plecat fara sa-mi faca semn ca pot sa ... (vezi toată discuția)

bogmim	                   

Buna ziua,as avea si eu nevoie de o lamurire legata de permis.
Astazi imi expira suspendarea permisului si maine ar trebuie sa ma duc sa mi-l ridic.
Fiind ... (vezi toată discuția)
	                    bogmim	                   

Buna ziua,as avea si eu nevoie de o lamurire legata de permis.
Astazi imi expira suspendarea permisului si maine ar trebuie sa ma duc sa mi-l ridic.
Fiind ... (vezi toată discuția)

CostiS	                   

am si eu o problema mai delicata. in aprilie am avut un accident din care a rezultat ranirea usoara a unei doamne si permisul de conducere a fost retinut pana ... (vezi toată discuția)
	                    CostiS	                   

am si eu o problema mai delicata. in aprilie am avut un accident din care a rezultat ranirea usoara a unei doamne si permisul de conducere a fost retinut pana ... (vezi toată discuția)