avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Acte necesare ptr. inscriere masa credala
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Acte necesare ptr. inscriere masa credala

Buna ziua. Va rog sa imi spuneti daca pentru inscrierea la masa credala, in dovedirea sumelor solicitate de catre firma care doreste inscrierea, se pot depune copii ale documentelor cu mentiunea ,, Conform cu originalul " semnate de cons. juridic al firmei respective? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Marius Bote , Practician in insolventa 09:46, 4 August 2012
Se pot depune copii dupa documentele mentionate si fara mentiunea "conform cu originalul" semnate de catre consilierul juridic al firmei. Oricum toate se analizeaza, se pot contesta, dar nu pt. ca au/sau nu au aceasta mentiune !
Va multumesc pentru clarificari.
Buna dimineata .
Conform Codului de proc.civ., trebuie sa aveti exemplarul original la dvs..in timpul sedintei de judecata ,daca se poate, pentru o eventuala confruntare a acestora .Asa prevede legea .
Cu stima ,
Marius Bote .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere inscriere masa credala adibarbu27 adibarbu27 am primit o notificare de la un lichidator sa ne inscriem la masa credala a unei soc care a intrat in faliment. cererea de inscrierere a creditoarei la masa ... (vezi toată discuția)
Depunere acte masa succesorala tiberiussly tiberiussly Doresca sa stiu cine poate sa depuna actele doveditoare(copie contract de imprumut, copie C.I., etc.) la registratura tribunalului in vederea inscrierii la ... (vezi toată discuția)
Cu ce creante ne putem inscrie la masa credala? cristina69 cristina69 Va rog daca sa imi raspundeti, cat mai urgent, daca la masa credala se poate inscrie cu facturi care au fost emise in luna mai dar sunt scadente doar in ... (vezi toată discuția)