avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatia de somaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatia de somaj

Buna ziua,

Puteti va rog, sa confirmati daca beneficiaza de somaj un agajat care indeplineste perioada de cotizarea de min 1 an si si-a depus demisia cu acordul partilor?

Multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:58, 1 August 2012
Nu beneficiaza de indemnizatia de somaj , o persoana care inceteaza raportul de munca prin demisie sau cu acordul partilor, char daca indeplineste conditia stagiului de cotizare .....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie somaj Cossttell Cossttell Buna ziua, as dori sa va intreb de cate ori se poate lua indemnizatia de somaj? De exemplu am o vechime in munca de 25 ani si intru in somaj un an; dupa ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa concediu ingrijire copil stela chelner stela chelner Buna ziua, O persoana aflata in concediu de ingrijire copil termina aceasta perioada in nov 2016.Ar vrea sa mearga sa depuna demisia la firma unde are ... (vezi toată discuția)
Dreptul la somaj repetat lozanu lozanu Buna tuturor! O persoana care a fost angajata din somaj o perioada de 12 luni si apoi demisa are dreptul din nou la ajutorul de somaj ? Mentionez ca din ... (vezi toată discuția)