Buna seara, stie cinieva daca angajatorul poate reduce termenul demisiei (termen stabilit in contractul individual de munca) fara acordul angajatului dupa prezentarea demisiei?
Practic a doua zi dupa ce mi-am prezentat demisia managerul direct mi-a returnat cererea in care scria "de acord incepand cu data "x" conform art 81(7) din legea 53/2003" asta fara ai cere micsorarea termenului de preaviz!!!
Buna ziua
Am inaintat angajatorului o cerere prin care doresc incetarea contractului de munca cu data de 31.12.2012. Tot in acceasi cerere am precizat faptul ca perioada de preaviz de 20 de zile lucratoare incepe odata cu data de 30.11.2012. Raspunsul angajatorului a fost urmatorul: acesta renunta la perioada de preaviz si in baza acestei renuntari contractul se incheie la data de 29.11.2012.
Dar eu in demisie am cerut incetarea contractului cu data de 31.12.2012.
Pot schimba ei data terminarii contractului de munca cu o zi inainte de prima zi de preaviz trecuta in cererea mea?
Multumesc!
Daca se renunta la preaviz , atunci data incetarii c.i.m. este data renuntarii totale la preaviz ...in acest sens, data incetarii c.i.m. trebuie sa fie 30.11.2012 si nu 29.11.2012 ...mergeti si vorbiti cu angajatorul dvs ... cred ca a avrut sa spuna ca ultima zi de munca a dvs este data de 29.11.2012.
Demisie
d_cristina23
Buna ziua,
vineri 25.10.2013 am facut cerere de demisie cu acordul partilor incepind cu data de 03.11.2013. Nu am primit inca nici un raspuns. In cat timp ... (vezi toată discuția)
Preaviz demisie
ralucibb
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: in data de 29 noiembrie 2013 am comunicat demisia mea, oral si in scris, angajatorului meu. In ... (vezi toată discuția)