avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune unic fiu dupa deces mama
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune unic fiu dupa deces mama

care sunt bunurile ce intra la o astfel de succesiune, in afara de terenuri, case, anexe, paduri private, se pot mostenii si actiunile la diverse companii si cotele indivize din paduri composesorale? ce fel de acte trebuie pentru actiuni la companii si pentru cote de padure composesorala?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 10:48, 2 August 2012
In masa succesorala intra toate bunurile aflate in patrimoniul defunctului si in legatura cu care detine titlu de proprietate, inclusiv cele enumerate de dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tranzactie pe un bun care nu se afla in posesia decedatului carsteaverginica carsteaverginica buna seara . daca se incheie o tranzactie care cuprinde un bun nedobandit de defunct dar caruia i se stie cota din acel bun ( CF de mostenitor al defunctului ... (vezi toată discuția)
Partajul suprafetelor ce nu sunt trecute in certificatul de mostenitor emyo emyo Buna ziua, M-ati putea indruma cu urmatoarea dilema? Se da un certificat de mostenitor \"A\" cu 3 mostenitori si o lista de bunuri ce fac parte din masa ... (vezi toată discuția)
Partaj succesoral simo flores simo flores Buna seara! Bunurile imobile (in speta de fata terenuri)primite de unii fii ai lui de cujus drept zestre inainte de colectivizare pot fi readuse in ... (vezi toată discuția)