avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 174 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contract de comadat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contract de comadat

buna ziua
o sc are contract de comadat pt sediul firmei, in acest contract eu am mentionat ca factura de lumina, cablu si intretinerea sa fie platite de catre sc, fara chrire.Eu am inregistrat aceste facturi in contabilitate, desi nu sunt pe firma sunt pe numele proproetarului.Am procedat corect?Cum fac sa le scad in conatb?
va multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: iulia53 , utilizator 20:27, 2 August 2012
nu inteleg.. nu inregistrez facturile?eu le-am inregistrat ca o factura normala doar ca sunt pe numele proprietarului, in contul 611 intretinerea chitanta, 605 lumina si cablu 628 cu TVA

Este corect?
da..:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli cu sediu de firma maria_antoneta maria_antoneta [quot]ginerele meu si-a facut o firma la care este actionar unic .sediu firmei este in apartamentul propietate privata ,In aceste conditii poate sa suporte ... (vezi toată discuția)
Facturi utilitati eveevelyna eveevelyna buna ziua, facturile de gaze, curent, apa le inregistrez in ct 605 telefon - ct 626 cablu - ct 628 asa este? multumesc! (vezi toată discuția)
Cum inregistrez aceasta factura in contabilitate? lucihuci1978 lucihuci1978 Buna ziua Am primit o factura de la [EDITAT- incalca pct.2.11 din Regulament] cu urmatoarele servicii pe care nu le stiu in ce conturi contabile sa ... (vezi toată discuția)