ContSters259670 
	    	Utilizator

ContSters259670 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Mihai42	                   

Buna ziua! Numele meu este Mihai si am si eu o intrebare la care caut raspuns.
Bunicul meu i-a vandut tatalui meu printr-un contract de vanzare-cumparare in ... (vezi toată discuția)
	                    Mihai42	                   

Buna ziua! Numele meu este Mihai si am si eu o intrebare la care caut raspuns.
Bunicul meu i-a vandut tatalui meu printr-un contract de vanzare-cumparare in ... (vezi toată discuția)

GeorgeFloresti	                   

Tatal meu inpreuna cu matusa mea, au un teren intravilan in suprafata de 1150 mp, iar pe acest teren locuieste matusa mea (in casa bunicilor mei). In anul ... (vezi toată discuția)
	                    GeorgeFloresti	                   

Tatal meu inpreuna cu matusa mea, au un teren intravilan in suprafata de 1150 mp, iar pe acest teren locuieste matusa mea (in casa bunicilor mei). In anul ... (vezi toată discuția)

crispa	                   

Va rog cine poate sa-mi dea un sfat juridic la urmatoarea speta:Bunica sotului meu a cumparat, prin act de vanzare cumparare 1000mp undeva prin anii 70, nu am ... (vezi toată discuția)
	                    crispa	                   

Va rog cine poate sa-mi dea un sfat juridic la urmatoarea speta:Bunica sotului meu a cumparat, prin act de vanzare cumparare 1000mp undeva prin anii 70, nu am ... (vezi toată discuția)