avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1776 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general consum normat de conbustibil
Discuție deschisă în Contabilitate în general

consum normat de conbustibil

Buna,
Incerc sa completez o fisa de activitate zilnica pentru un autovehicule..Intrebarea mea este cum se calculeaza consumul normat de combustibil,dat fiind faptul ca stiu nr de km parcursi si cantitatea de combustibil ramasa in rezervor.

Mentionez ca este vorba de un vehicul folosit pentru transport persoane.
Multumesc anticipat pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: miha7070 , utilizator 09:13, 3 August 2012
km efectivi x coef de drum = km echivalenti
- coef de drum difera in f de categoria de drum
km echivalenti x consumul mediu din cartea tehnica a masinii = consum de comb.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnarea foilor de parcurs in institutiile publice ContSters259278 ContSters259278 Buna ziua ,lucrez intr-o institutie publica unde foile de parcurs transport persoane am inteles ca sint obligatorii. Sint incadrat ca si Consilier,ne avand ... (vezi toată discuția)
Monografie firma transport teo.madalina teo.madalina Daca ma poate ajuta cineva cu o monografie contabila pentru o firma de transport marfuri intern si international.Nu am mai avut tangenta cu astfel de ... (vezi toată discuția)
Inregistrare in acte contabile cheltuiala combustibil loredana.s loredana.s Buna ziua! As avea o intrebare. O firma de distributie,respectiv depozit en gros care este la inceput de activitate si nu are inca angajat un agent,in ce ... (vezi toată discuția)