avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Câºtig lunar consilier de proprietate intelectualã
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Câºtig lunar consilier de proprietate intelectualã

Buna ziua! Imi poate cineva da o idee cam cat se castiga din meseria de consilier de PI pe luna? Mi-a oferi cineva posibiliatea mai demult de a intra in aceasta meserie dar nu am nici cea mai vaga idee la ce ar trebui sa ma astept.... :|
depinde de la caz la caz. un raspuns sigur nu se poate da.
dar unde se poate gasi o lista cu tarife?
tarifele sunt confidentiale- fiecare consilier are propriul tarif pe care-l prezinta clientilor
Daca fac aceleasi lucruri de ce ar avea tarife diferite??
@iulian81
Spre deosebire de alte profesii reglementate de legi in ceea ce priveste tarifele (notari, traducatori, etc.) in acest caz pot fi exceptii. Puteti sa consultati pagina oficiala a Camerei Nationale a Consilierilor in Proprietate Industriala din Romania (CNCPIR) pentru a afla mai multe date despre aceasta profesie.
[ link extern ]
L.C.

Alte discuții în legătură

Exercitarea profesiei de consilier în proprietate individualã în românia de cãtre un strãin monik monik o scurta intrebare daca dvs. cunoasteti: o persoana consilier european PI (persoana care are cetatenia unui stat membru UE) doreste sa isi deschida in Romania ... (vezi toată discuția)
Activitatea de intermediere traduceri - se poate si pfa? Raluca_isa Raluca_isa Buna ziua, Am citit in mare toate subiectele (vacanta, plictiseala :D - dar unele chiar mi-au fost de folos!) si nu am vazut ceva legat de acest aspect (imi ... (vezi toată discuția)
Expert contabil si avocat ECONOMU ECONOMU Doresc sa primesc un sfat , o parere , la urmatoarea problema : Se poate exercita profesia de avocat in acelas timp cu cea de expert contabil si contabil , ... (vezi toată discuția)