avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis suspendat in germania
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis suspendat in germania

Buna ,
am o mare problema daca ma poate ajuta si pe mine cineva,
Sunt sofer de tir si am venit in Germania cu acte in regula sa lucrez, m am angajat la o firma si intr-o zi am baut 5 beri , iar in timp ce conduceam am fost oprit de politie si am suflat in fiola , alcoolul pur in aerul expirat a fost 1.5 , apoi am fost dus la politie si mi s-au luat probe biologice, inca nu am primit nici un raspuns...
intrebarile mele.
Poate fi vorba de sanctiune penala?
Afecteaza cumva aceasta problema dreptul meu de munca pe teritoriul germaniei?
proba biologica cat poate iesi?
Cel mai recent răspuns: rodica_post , utilizator 15:32, 20 August 2012
Daca fapta s-a savarsit in Germania, se vor aplica prevederile legale ale statului german.
Depinde de legislatia de acolo .
Conteaza probele biologice, deja la valoarea de 1.4 din sange, in afara ca se retine carnetul, nu se mai da inapoi fara o serie de teste printre care niste teste psihologice deosebit de grele, analizele din sange cu privire la "sanatatea" ficatului, etc. etc. Pot sa va spun ca la 2.8 din sange a fost retinut carnetul pe viata, dar persoana nu are nicio sanctiune penala.
cititi in link-ul de mai jos sanctiunile prevazute in UE pentru conducere sub influienta bauturilor spirtoase

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost oprit in trafic de doi agenti ai politiei rurale boldu din jud. buzau si acuzat pe nedrept ca am consumat bauturi alcoolice vionel vionel ION GEORGE-CRISTIAN Dovada de retinere a permisului de conducere auto seria DDA nr.137158 mi-a fost eliberata in baza procesului verbal de contraventie nr ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie Marinsorin16z Marinsorin16z Buna ziua, ieri in jurul orei 8:30 am, am fost oprit de catre un echipaj de politie. Am fost testat de 2 ori cu aparatul la intervale diferite. Rezultatul ... (vezi toată discuția)
Alcolul la volan bozomala24 bozomala24 Buna ziua. AS vre sa stiu ceva : dupa 2 beri baute, la 0.5 l , se poate sa-ti iasa in fiola 0.44 . Am suflat in aparatul etilotest dupa aproximativ 2 ore de ... (vezi toată discuția)