avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale vanzare bauturi alcoolice
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

vanzare bauturi alcoolice

Buna ziua

As vrea sa stiu la ce distanta de un stadion nu este voie comercializarea bauturilor alcoolice . Am un magazinel la aproximativ 500 metri de un stadion pe o strada laturalnica .Am tot fost amenintat de politie ca nu am voie sa vand bauturi alcoolice cand sunt meciuri pe acel stadion dar nimeni nu a stiut sa-mi spuna CE LEGE INTERZICE ACEST LUCRU SI CARE ESTE DISTANTA LEGALA PENTRU A VINDE BAUTURI . va multumesc
Cel mai recent răspuns: davidescucostel , utilizator 16:21, 6 August 2012
Legea nr. 60/1991 privind organizarea si desfasurarea adunarilor publice.
Politia poate interzice comercializarea bauturilor alcoolice sau chiar inchiderea societatilor comerciale pe perioada desfasurarilor manifestatiilor sportive, in preajma locului de desfasurare si/sau pe traseul de deplasare al suporterilor.
Multumesc .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interzicerea accesului pe stadion Blasim Blasim Dupa cum multi stiti, in acest moment exista la Steaua Bucuresti un conflict intre suporterii echipei si patronul George Becali. Acesta, pentru a scapa de ... (vezi toată discuția)
Vânzarea de alcool in parcuri chiosc Alex b1 Alex b1 Buna ziua În curând urmează să iau un mic chioșc in parcul unui oras unde se vinde vata si floricele. Întrebarea mea este daca pot vinde si băuturi ... (vezi toată discuția)
Are cineva og 11/2006? teo_dora88 teo_dora88 Daca aveti cumva acces la OG 11/2006, mi-o puteti trimite si mie pe mail? Multumesc. (vezi toată discuția)