avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cum repar o greseala a Primariei in acordarea CCC?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cum repar o greseala a Primariei in acordarea CCC?

sotia mea pina acum o luna primea indemnizatia petru cresterea copilului optiune ei a fost petru 2anii cei de la primarie iau gresit actele iau pifat petru un an
in cazul asta se mai poate face ceva a pierdut si dreptu la somaj dincauzaca nu a fost anuntata ca ise itrerupe indemnizatia . sa icadrat la indemnizati din somaj.nu ave loc de munca.va multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:55, 6 August 2012
Atunci nu vad alta solutie decat sa consultati un avocat pe asigurari sociale si sa va ajute sa rezolvati problema fie prin mediere fie prin actionarea in judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie ccc C.Geta C.Geta Buna ziua. Am depus dosarul cu acte pentru plata indemn de maternitate in 4noiembrie 2013. Agentia de plati nu mi-a trimis nimic(la celalalt copil in urma cu ... (vezi toată discuția)
Prenatal petrica44 petrica44 La completarea dosarului de prenatal i sa bifat pentru un an in loc de doi ,dupa un an nu a mai primit indemnizatia ce se mai poate face? (vezi toată discuția)
Documente indemnizatie crestere copil Aurelia60 Aurelia60 Buna Ziua, In data de 24.03.2014 s-au implinit cele 126 de zile de concediu maternitate.In data de 20.03.2014 am facut cererea pt suspendarea contractului de ... (vezi toată discuția)