avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Intrebare executor judecatoresc / avocat
Discuție deschisă în Executare silită

Intrebare executor judecatoresc / avocat

Bunica mea a castigat un proces ( definitiv si irevocabil ). M-a rugat sa ma interesez in legatura cu problema ei. Dansa vrea sa apeleze la un executor judecatoresc pentru ca altfel nu v-a primi partea din bani de buna voie. Intrebarea este : se poate apela la un executor judecatoresc fara sa fie nevoie de existenta avocatului? Vrea sa rupa legatura cu avocata daca este posibil. Nu prea ne pricepem la aceste lucruri...
Multumim
Cel mai recent răspuns: Birou Executor Judecatoresc Soames Cosmin Robert , Executor judecatoresc 09:29, 19 Septembrie 2012
bejsd a scris:

Debitorul va primi de la executor creanta recuperata si avansul platit la depunerea dosarului. fond nici executorii nu sunt institutii de binefacere).

Vreti sa spuneti creditorul , nu debitorul.
Nu aveti nevoie de avocat. Mergeti la executor cu sentinta primita, completati o cerere, achitati taxele judiciare si cheltuielile de executare necesar a fi platite in avans si asta e tot.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executor judecatoresc babule babule Exista un procent minimal sau maximal obligatoriu pentru ca un executor judecatoresc sa isi solicite cheltuielile cu executarea silita. In cauza este ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli executare Vandrei Vandrei Buna seara, Datorez suma de 2000 lei, pe care trebuie sa o achit, care reprezinta cheltuieli de judecata. Sunt dispus sa o platesc, dar partea adversa, cu ... (vezi toată discuția)
Plata cheltuieli executare silita VAYA VAYA In urma unei sentinte civile unde am cerut iesirea din indiviziune s-a stabilit ca eu sa platesc o sulta proprietarului minoritar. Imediat acesta a mers la ... (vezi toată discuția)