avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Pierdere titlu de proprietate
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Pierdere titlu de proprietate

Salut!
Imi poate spune cineva ce ar trebui sa fac pentru a dobandi un duplicat al unui titlu de proprietate, in cazul pierderii originalului?:(
Cel mai recent răspuns: HVAC Control , Consultant protectia mediului 12:54, 21 Ianuarie 2015
Am o problema cu publicarea unui anunt in Monitorul Oficial.
Am pierdut titlul de proprietate al unui teren agricol. Am inteles ca pentru a putea fi eliberat unul nou trebuie mai intai declarat la Monitorul oficial ca originalul a fost pierdut. M-am prezentat pentru publicarea anuntului cu urmatoarele acte: copie titlu pierdut, copie buletin mostenitor pamant, certificat de nastere mostenitor pamant, cererea de puiblicare anunt si certificat deces proprietar.
Problema este urmatoarea: este o mica diferenta intre numele de pe certificatul de deces si cel de pe titlul de proprietate - initiala tatalui.
In acest caz trebuie sa merg la notar si sa fac o declratie pe proprie raspundere ca persoana de pe titlu si certificat de deces este aceeasi ? Am inteles corect sau trebuie sa procedez in alt fel.
Va multumesc anticipat pt raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tp - pierdut gigelas gigelas Buna seara, Un Titlu de Proprietate,original,asupra unui teren,s-a pierdut. Cum se mai poate obtine un duplicat original,care sa fie valabil in fata ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate georgetra georgetra Buna ziua! Am facut acum un an succesiune dupa bunicii mei decedati. Titlul de proprietate pentru casa si teren agricol s-a pierdut. La aceasta proprietate ... (vezi toată discuția)
Duplicat titlu de proprietate anapopescu23 anapopescu23 Dorim sa deschidem masa succesorala. Eu si sora mea suntem singurele mostenitoare ale tatei. Am obtinut anexa 24 de la primarie, insa ne lipseste un titlu de ... (vezi toată discuția)