avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1123 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Casatorie cu cetatean strain
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Casatorie cu cetatean strain

Ce am de facut pt a trimite si a fi acceptata invitatia in Romania a unui cetatean din Kenya in vederea casatoriei? Viza i se va da numai dupa ce primeste invitatia mea. Ambasada Kenyei pt Romania se afla in Germania si asta complica foarte mult lucrurile, presupunand ca are nevoie si de viza pt Germania. Cum se rezolva aceasta problema? Apreciez si multumesc foarte mult pt orice fel de informatie.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 16:58, 7 August 2012
Procedura obtinerii vizei o gasiti detaliata aici:
[ link extern ]

Dumnealui trebuie sa depuna urmatoarele documentele pentru viza la Ambasada Romaniei in Kenya, la Nairobi:
[ link extern ]

Despre invitatia pe care trebuie sa i-o faceti cititi aici:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facilitarea obtinerii vizei pentru cetatean columbian Caterinne Caterinne As fi interesata sa stiu daca este obligatoriu sa ma deplasez in Polonia sau exista o alternativa pentru a depune actele necesare pentru ca un cetatean ... (vezi toată discuția)
Casatorie romanca - indian edit_estera edit_estera Buna ziua. Pt o casatorie cu un cetatean indian: ne putem casatori inca din prima sa vizita in Romania? Sau trebuie sa vina de mai multe ori? E nevoie de o ... (vezi toată discuția)
Viza pentru cetatean strain aflat in uganda Alexandrarares Alexandrarares Buna ziua.Stiu ca nu este forumul potrivit pentru ce vreau eu sa stiu dar nu am primit raspunsuri in alta parte.Poate ma puteti ajuta dvs.Vreau sa trimit o ... (vezi toată discuția)