Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 Kheops	                   

Mama mea are 50 de ani vrea sa iese la pensie pe caz de boala,dar nu are asigurare medicala platita din anul 2000.
Intrebarea este cat ar costa asigurarea ... (vezi toată discuția)
	                    Kheops	                   

Mama mea are 50 de ani vrea sa iese la pensie pe caz de boala,dar nu are asigurare medicala platita din anul 2000.
Intrebarea este cat ar costa asigurarea ... (vezi toată discuția)

mirela_ila	                   

As vrea sa stiu si eu care sunt formalitatile pentru pensionarea pe caz de boala.Mama mea are 56 de ani si doar de 5 ani are carte de munca,cum se poate ... (vezi toată discuția)
	                    mirela_ila	                   

As vrea sa stiu si eu care sunt formalitatile pentru pensionarea pe caz de boala.Mama mea are 56 de ani si doar de 5 ani are carte de munca,cum se poate ... (vezi toată discuția)

dia208	                   

Pentru a fi pensionat pe caz de boala trebuie sa ai calitatea de angajat?
Mai precis, daca dupa 20 ani de munca,  urmati de ani in care nu am lucrat si nu am ... (vezi toată discuția)
	                    dia208	                   

Pentru a fi pensionat pe caz de boala trebuie sa ai calitatea de angajat?
Mai precis, daca dupa 20 ani de munca,  urmati de ani in care nu am lucrat si nu am ... (vezi toată discuția)