avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

Buna ziua,am mostenit impreuna cu fratele meu,316 dintr-un imobil,as dori sa va intreb daca in momentul desfasurarii succesiunii,as putea sa trec totul pe numele ficei mele,sau este un alt demers,cu alte costuri,dupa succesiune?mentionez ca fratele meu este de acord,as dori sa fac acest lucru deoarece sunt executata silit si nu as dori ca banca sa ia si acest lucru.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 20:20, 8 August 2012
Din moment ce Devine proprietar va putea dispune de bunul sau, deci il va putea vinde , dona.....Act translativ poate fi vanzare, donatie, intretinere, renta viagera.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. va supun atentiei urmatoarea situatie cu rugamintea ... emy114 emy114 Buna ziua. Va supun atentiei urmatoarea situatie ce rugamintea de a va spune punctul de vedere profesionist in acord cu normele in vigoare . In urma ... (vezi toată discuția)
Apartament sub ipoteca- vanzare, donatie marx36 marx36 Buna ziua! Am un imprumut bancar cu garantie imobiliara, un apartament pe numele parintilor mei . (mama a decedat de curand, daca ar avea vreo importanta in ... (vezi toată discuția)
Succesiune donatie Lorelai679 Lorelai679 Bună ziua, În urma succesiunii, pot dona fiicei mele partea care mi-a revenit mie din moștenire, in calitatea mea de moștenitor ? Menționez că am ... (vezi toată discuția)