avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 268 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Nu am contribuit la SANATATE. Beneficiez de servicii ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Nu am contribuit la SANATATE. Beneficiez de servicii medicale?

De 6 luni nu sunt angajat. Deci nu am mai virat contributia la bugetul asigurarilor de sanatate in acest interval. Daca am nevoie de ingrijiri medicale, sau vreun consult, o reteta medicala, etc., pot beneficia de acestea?

Poate intrebarea mea acopera un spectru prea larg >>> daca am nevoie sa fiu consultat pentru un diagnostic, cum pot beneficia de acest serviciu?

Mai departe, daca este necesara spitalizare, am acest drept? Ce diferente de costuri vor aparea fata de un asigurat?
Numai urgentele sunt tratate gratuit, in rest orice alt serviciu medical se acorda numai asiguratilor. O zi de spitalizare va poate costa si 300 de ron, in functie de spital....si nu mai vorbesc de investigatiile medicale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere si spitalizare va rog raspuns urgent adinaiuliana adinaiuliana Buna ziua, Am fost salariata 7 ani fara nicio spitalizare sau concediu medical in aceasta perioada, fara retete compensate sau gratuite. Acum am fost ... (vezi toată discuția)
Somaj -> spitalizare gratuita? flo90 flo90 Buna seara, Am o intrebare si nu ii stiu raspunsul 100%. ideea e daca ma aflu in somaj am drept la spitalizare gratuita....cum era in cazul in care as fi ... (vezi toată discuția)
Asigurarea medicala privata ing? adrian123 adrian123 Am terminat facultatea anul acesta, dar inca nu sunt angajat. Am niste bani pusi deoparte si m-am gandit sa-mi fac o asigurare medicala. Dar nu stiu daca sa ... (vezi toată discuția)