avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general creditare societate valuta
Discuție deschisă în Contabilitate în general

creditare societate valuta

asociatul poate credita societate in valuta pentru achizitia de marfa din ue pe baza unui contract de imprumut sau poate face un schim valutar din casa lei ?
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 14:09, 9 August 2012
Asociatul poate credita societatea in valuta. In cuprinsul contractului de imprumut se va specifica suma in valuta, urmand ca aceeasi suma, in aceeasi valuta, sa fie restituita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Creditare valuta CONTECS EXPERT TOTAL SRL CONTECS EXPERT TOTAL SRL In cazul in care eu am valuta in contul personal si vreau sa-mi creditez societatea direct in valuta prin transfer bancar se poate? Ce documente trebui ... (vezi toată discuția)
Creditare societate de catre asociat unic Emamea Emamea Buna ziua. Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema. Sunt asociat unic si administrator la un SRL.Doresc sa creditez societatea cu o suma de bani, suma ... (vezi toată discuția)
Achizitionarea pe firma a unei autoutilitare sh din germania numerar si fara tva claudiu75 claudiu75 Vreau sa stiu daca legea imi permite cumpararea unei masini Mercedes Sprinter SH din 2010 in valoare de 16900 Euro (net, fara TVA) in numerar din ... (vezi toată discuția)