avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... despre indemnizatie CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

despre indemnizatie CCC

Buna ziua, mam angajat in 27 septembrie 2011 in 7 iunie am nascut ,la 37 de saptamani la alea 12 luni pt indemnizatie se pune si concediu prenatal si posnatal .eu am intrat in prenatal in 23 aprilie si cu tot cu posnatal am pana in 26 august ,am dreptu la indemnizatie ,sper ca ati inteles ce am vrut sa intreb multumesc
Cel mai recent răspuns: simonaoti , utilizator 14:18, 10 August 2012
Daca baga sotul actele pt stimulentul de insertie si sa zicem ca nu i se aproba pot incerca eu sotia sa bag actele pt indemnizatie de crestere a copilului
1. Observ ca dvs. pricepeti dupa ce vi se repeta acelasi lucru de doua ori.

2. Cele 12 luni premetgatoare nasterii copilului sunt formate din:
- iulie - august 2011 = somer indemnizat;
- septembrie 2011 - aprilie 2012 = salariat;
- mai - iunie 2012 = concediu de maternitate.

deci indepliniti conditiile pentru a beneficia de indemnizatie pent6ru CCC.

3. Daca nu se aproba stimulentul de insertie pentru sot (desi nu cred ca nu sa va aproba daca indeplineste conditiile) puteti sa solicitati dvs. fie indemnizatie pentru CCC fie stimulentul de insertie.
multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia de crestere copii CazacuRoxana CazacuRoxana sunt casnica cu 2 copii, pe al doilea l-am nascut prematur pe 10.11.2013. Vreau sa stiu daca sotul poate beneficia de indemnizatia de crestere sau de alocatia ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pentru cresterea copilului SarahLeah SarahLeah Buna ziua, Sunt insarcinata in 4 luni, urmeaza sa nasc la 1 septembrie.Sunt angajata cu contract temporar, dar data de incepere a contractului este ... (vezi toată discuția)
Concediul si indemnizatia lunara pentru cresterea copilului TabacaruGeta TabacaruGeta Ma numesc Geta si sunt angajata la o firma din Tulcea , cu carte de munca , din data 23 Septembrie 2011 iar in luna Noiembrie am ramas ... (vezi toată discuția)