avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Plati cas, cass!
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Plati cas, cass!

Buna seara,
Am contract cu cas, cass, si am platit inclusiv luna iulie 2012, am pe pfa venituri si cu cine colaborez mi-o virat cotele cas si cass, si acu apar cu un plus de 2320 ron, acesti bani i-am solicitat catre fisc printr-o cerere catre dansi in urma cu doua saptamani, astazi primesc raspuns ca nu pot sa i-mi dea acesti bani deoarece nu au primit dosarele de la cas si cass, nu au baza de date, ca s-ar putea sa dureze cam un an de zile.. Va intreb in cazul acesta ce fac cum sa procedez sa intru in posesia acestor bani? Sant bani mei si de ce sa stea acolo la ei....Nu?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Plata contributie cas Emil_Filip Emil_Filip Buna ziua, In anul 2012 am avut un PFA, iar pe acest PFA un contract de agent de colaborare cu o firma din Romania. Incepand cu luna iulie 2012 cei de la ... (vezi toată discuția)
Alte venituri minanika minanika as dori sa stiu, daca fac meditatii sau am alte colaborari cu diferite institutii ce declaratii trebuie sa depun la fisc? Cum trebuie sa procedez? Colaborez ... (vezi toată discuția)
Plata contributiilor in sistemul public de sanatate horenciuc valentina horenciuc valentina Sunt administrator la o asociatie de proprietari si in luna aprilie a acestui an mi-am deschis un PFA cu aceasta activitate,deoarece asa s-a vehiculat cu nu ... (vezi toată discuția)