avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Acte pierdute
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Acte pierdute

buna ziua,

As vrea sa ma ajutati cu un sfat, sunt membru in organizatie sutdenteasca si din pacate am pierdut actele de infiintare si celelalte acte jurudice,care este procedure de recuperare. Mentionez ca astelnu pot obtine nici bilantul contabil.Ma intereaza o consiliere pt aceasta problema,consiliera va fi recumerata. Multumesc
Cel mai recent răspuns: ivanacristescu , utilizator 22:43, 11 August 2012
Primul pas este să mergeti la un ziar si sa publicati un anunt cu pierderea documentelor. Cu ziarul si chitanta mergeti la judecatorie, acolo solicitati eliberarea unor dublicate dupa incheierea instantei si certificatul din registrul asociatiilor si fundatiilor. După ce aveti documentele acestea mergeti la AFP si solicitati eliberarea unui duplicat dupa CIF.
Asta pot sa o fac fara sa fiu asistat de un avocat?
george302 a scris:

Asta pot sa o fac fara sa fiu asistat de un avocat?

De ce nu? N-o sa bati din prima la usa care trebuie,dar sigur reusesti.Dupa ce strabati labirintul.Dar,sint sigura ca vei primi si aici suficient de multe SAGETI (de orientare).Avocatii si juristii de pe Site,imi par a fi cu larghete.Poti invata multe ,pe care apoi sa le pui in practica."Cere si ti se va da;bate si ti se va deschide!"...Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se plateste impozit pe un af fara activitate? reya reya Buna seara, Am si eu nevoie de ajutor intr-o problema: mama are un AF pe care nu mai lucreaza de ceva timp si care a fost platit la zi (din punct de vedere ... (vezi toată discuția)
Problema anonimatului MIHAI DANAILA MIHAI DANAILA Ma surprinde strategia care o aplica majoritatea celor care adreseaza intrebari sau chiar cei care raspund. 1. De cine va este frica? 2. Cred ca nu sunteti ... (vezi toată discuția)
Vreau să dezbat succesiunea după mama în instanță, însă nu pot pentru că tata nu-mi dă certificatul de deces. cum obțin un duplicat? dary@ dary@ Buna ziua, Va prezint mai jos situatia pe scurt: Am 31 de ani, mama a decedat in 2013. Eu am scos certificatul deces. Cu tata (mama era casatorita cu ... (vezi toată discuția)