avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1191 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Schimbare acte la schimbare Carte Identitate
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbare acte la schimbare Carte Identitate

Buna ziua,
V-as ruga sa ma ajutati cu o informatie . Am domiciliul in judetul Mehedinti ( Carte de identitate de Mehedinti ) . Am masina pe numele meu , inscrisa deasemenea in judetul Mehedinti . Locuiesc in Timisoara , unde am un aprtament . As dori sa imi schimb domiciliul pe Timisoara . La schimbarea domiciliului ( Cartii de identitate) , este nevoie sa-mi schimb si pasaportul , permisul de conducere si actele masinii ( trebuie reinmatriculata pe Timisoara ) ?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Samoila Georgeta P.F.A. , Consultant resurse umane 17:45, 12 August 2012
Pasaportul nu trebuie schimbat, restul de documente adica: cartea de identitate, talonul masini si permisul de conducere trebuie actualizate in functie de domiciliul titularului si nu uitati mergeti si la administratia financiara din Timisoara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto in alt judet sandor2000 sandor2000 Buna ziua, va rog sa imi precizati daca in cazul schimbarii domiciliului dintr-un judet in altul si reinmatricularii masinii in judetul nou de resedinta este ... (vezi toată discuția)
Schimbari de acte / documente in urma schimbarii domiciliului celeterm celeterm Schimbarea domiciliului dintr-un judet in altul implica schimbarea cartii de identitate. Aveti idee daca si permisul, talonul masinii, numarul, pasaportul? (vezi toată discuția)
Schimbarea resedintei Victor_ro Victor_ro Daca vreau sa schimb resedinta in alt judet(asta, dupa cum stiu, presupune schimbarea buletinului, pasaportului si permisului de conducere), ce documente ... (vezi toată discuția)