avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cerere de redeschidere dosar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

cerere de redeschidere dosar

Cu ceva timp in urma am scris pe forum despre dosarul meu si unele nelamuriri.Revin si intreb daca in urma pronuntari de catre instanta de fond intr-un dosar penal nu ar trebui sa primesc si o comunicare ?Pronuntarea s-a facut pe fond ca urmare a contestatiei mele facute la rezolutia data de CATRE PRIM PROCURORUL DE CAZ .Pot sa formulez o cerere de redeschiderre a procesului /puteti sa ma ajutati cu un model de cerere daca da ?Daca nu, ce pot sa fac in continuare pentru ca ma simt nedreptatit .Vreau sa mentionez ca mi-a fost admisa cererea cu privire la proba dar , judecatorul nu a trimis si adresa catre ITM prin care sa ceara proba si , acesta a pronuntat dosarul fara ca eu sa pot proba .Vreau sa precizez ca plingerea a fost facuta pentru fals si uz de fals de catre mine impotriva angajatorului meu .
Cel mai recent răspuns: oldniku , utilizator 09:27, 19 August 2012
Nu stiu exact care a fost obiectul dosarul dvs. anterior.
Banuiesc, in urma celor citite ca ati formulat o plangere care a fost solutionata in defavoarea dvs. de catre procuror solutie ce a fost mentinuta de instanta de judecata.
Aceasta solutie probabil a ramas definitiva, insensul ca nu mai aveti cai de atacare. Spuneti dvs ca va simtiti nedreptatit.
In orice proces civil una dinte partile implicate in cauza dedusa judecatii va pierde, asfel ca se va simti nedreptatita. Cred ca in aceasta situatie, daca ati facut tot ce puteati si totusi nu ati obtinut rezultatul asteptat, trebuie sa va impacati cu acesta situatie si sa nu mai pierdeti timp si energie riscand ca sa mariti pierderile pe care le suferiti.
Sfatul meu este sa depasiti aceasta problema si sa va concentrati pe alte activitati care sa va ofere confort.
de acord cu ce spui dar,instanta de judecata nu a emis adresa catre itm cerind documentul ,nu stiu daca este sau nu definitiva pentru ca nu am primit nimic acasa din care sa reiasa acest lucru,nu ma simt nedreptatit ma simt asasinat de catre justitia DIN ROMINIA,ma impacam cu situatia daca se respecta dreptul meu la o judecata dreapta si echitabila asa cum prevede legea ,plingerea am facut-o impotriva angajatorului care a semnat in locul meu statul de plata si a oprit din bani fara motiv asta se chema fals si uz de fals din cite stiu eu si abuz in serviciu .Am inregistrare telefonica in care recunoaste ca nu am semnat eu statul si ma ia in batjocura dar ,statul de plata ajunge la itm D-ta semnat de catre altcineva ,locuiesc in Pucioasa iar aici legea se face nu se aplica conform CPP sau CPC ,intreb inca o data se comunica sau nu ,mai exista cale de atac sau nu daca da unde ?.
da ,am facut plingere impotriva rezolutiei data de catre prim procuror de scoatere de sub urmarire pentru fals si uz de fals si abuz in serviciu si mai exista si un detaliu eu sunt angajat :O
Aceasta nu a fost o judecata pe fond si nu se ia in discutie admisibilitatea probelor ci se verifica doar temeinicia scoaterii de sub urmarire.
Hotararea este definitiva si nu o mai puteti ataca. Dosarul este inchis si asa va ramane orice demersuri ati face.
Copie de pe dispozitivul hotararii se comunica numai celor care au lipsit atat de la judecata cat si de la pronuntare.
de acord dar nu eu am adus vorba de probe ,judecatoarea dupa ce sa citat partile in sala a intrebat daca avem probe da administrat partea intimata a spus ca nu iar eu am spus ca probele mele sunt la ITM si sa dispuna adresa sa le ceara de acolo .Instanta a incuviintat si a acordat termen dar ,nu a si dispus adresa iar eu am ramas fara probatoriu .Asta cum se cheama cind instanta dispune dar nu si face cea ce zice ????

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plângere la instanþã contra rezoluþiei procurorului respinsã. Marcualb Marcualb Ce trebuie sa fac in continuare ? Buna ziua ! Am facut o plangere penala in 2006 pentru: deposedare de contract, abuz in serviciu, fals intelectual si uz ... (vezi toată discuția)
Procuror corupt nelu_nedi nelu_nedi daca procurorul prin rezolutia pe care a dat-o mi-a incalcat unele drepturi cu buna stiinta fiind implicate persoane care a facut cercetare ,cum il pot ataca ... (vezi toată discuția)
Promovare o noua plingere penala tobescu tobescu Buna ziua, am nevoie de citeva sfaturi va rog : sora mea a facut o plingere la Parchet impotriva unei persoane, la care m-a asociat si pe mine, eu nu am ... (vezi toată discuția)