avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cod Caen producere obiecte din fier forjat si alama
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cod Caen producere obiecte din fier forjat si alama

Buna ziua,

Imi poate spune si mie cineva care este codul caen potrivit pentru un pfa care va produce obiecte din fier forjat si alama? Balustrade, porti, candelabre, lustre.. etc

Am cautat in acea lista, insa nu sunt in tema si nu imi dau seama unde s-ar potrivit. Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: ellada , utilizator 18:48, 13 August 2012
Sectiunea C :Industria prelucratoare; 25 Industria constructiilor metalice si a produselor din metal, exclusiv masini, utilaje si instalatii ; 251 Fabricarea de constructii metalice; 2511 Fabricarea de constructii metalice si parti componente ale structurilor metalice

[ link extern ] /

[ link extern ]
Multumesc.

Am fost la ORC si am luat acele cereri, insa se pare ca pe langa dovada competentelor in domeniu trebuie sa mai fac o facultate numai sa pentru a le putea completa

Ma poate ajuta cineva cu o cerere deja completata, ca model?

De exemplu la punctul IV la 1 unde scrie "in calitate de:" completez cu persoana fizica, nu? Eu sunt persoana fizica si fac cerere de PFA.
La 4 nu am completat cu nimic, iar la 5 nu stiu daca trebuie. La 6 completez cu adresa sediului profesional, adica cel care ar trebui sa fie pe raza judetului unde depun cererea - eu voi avea punctul de lucru in alt judet, deci va trebui sa completez pe spate la VI cu infiintare punct de lucru, nu?
La 7.6, 7.7, 7.8, 8, VII, VIII, IX nu am nicio idee ce sau daca sa completez.

La declaratia aceea in care se presupune ca "declar pe propria raspundere" iar nu stiu cum sa completez.


Ma poate ajuta cineva? Mersi
Ultima modificare: Luni, 13 August 2012
ellada, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cota de impozitare diferentiata? lunga lunga Buna ziua! Doresc sa stiu daca ,avem doua constructii una metalica si alta din caramida,unde la constructia metalica nu avem fundatii continue de beton ci ... (vezi toată discuția)
Deschidere punct de lucru si schimbare obiect principal de activitate florifrz florifrz Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema. De cateva saptamani tot cer pareri si nimeni nu imi da un raspuns exact :(( #-o X-( Doresc sa ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene nerambursabile Edmontonian Edmontonian Buna ziua, am o firma care se ocupa de mentenanta si reparatii prin sudura. As dori sa stiu daca pot accesa fonduri europene nerambursabile pentru o noua ... (vezi toată discuția)