avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dezbaterea succesiunii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dezbaterea succesiunii

Cum poate tatal meu sa-mi faca acte pe casa parinteasca in conditiile in care fratele din strainatate nu vrea sa se prezinte la dezbaterea succesiunii si nici procura nu vrea sa ne trimita. Mentionez ca mama a decedat in 1997, iar sora mea a dat declaratie de renuntare la notar.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:39, 14 August 2012
~ Conținut șters la cerere ~
Pai, poate nu vrea sa renunte.
Va prezentati la notar pt a incepe procedurile, in caz ca nu se prezinta la dezbaterea succesiunii, notarul suspenda procedura, veti ajunge in instanta sa dezbateti succesiunea, se va judeca in lipsa.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am si eu o întrebare, mama cu tata au fost căsătoriți ... Catalin16661 Catalin16661 Buna ziua! Am si eu o întrebare, mama cu tata au fost căsătoriți si au o casa cumpărată in timpul căsătoriei dupa 15 ani au divorțat si nu au facut ... (vezi toată discuția)
Succesiune Lacd Lacd 5 frati mostenesc in 1997, dupa moartea parintilor, terenuri agricole, paduri, livezi, casa parinteasca.....Nici pana la aceasta ora nu au impartit bunurile ... (vezi toată discuția)
Mostenire in ro si domiciliu in sua Dana012 Dana012 Eu locuiesc in Hawaii si as vrea sa-i trimit surorii mele in Romania o declaratie notarizata (va fi in engleza) cum ca renunt la mostenirea de la tatal nostru. ... (vezi toată discuția)