avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA decizie privind anularea din oficiu a inregistrarii in ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

decizie privind anularea din oficiu a inregistrarii in scopuri de tva efectuata de ANAF

Buna ziua. Am primit de la ANAF in cursul zilei de ieri, decizia de anulare din oficiu a inregistrarii in scopuri de tva, potrivit prevederilor art 153 din Codul Fiscal alin 9 lit d din Codul Fiscal, intrucat pe parcursul semestrului calendaristic anterior, nu s-a depus niciun decont de taxa pe valoarea adaugata. Ni se comunica ca putem face contestatie la ANAF in termen de 30 zile de la data primirii prezentei .
Intrebarea mea este, cum se formuleaza aceasta contestatie , si ce anume conditii trebuiesc indeplinite pentru a-mi activa codul de platitor de tva. Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Anulare cod tva auradobrin auradobrin Am primit o decizie prin care mi se anuleaza din oficiu codul de tva cf art 153 alin 9 lit e. In decontul trim 3 nu am avut activitate pentru ca era o firma ... (vezi toată discuția)
Emitere facturi fara tva bubby bubby buna ziua, Pe perioada iulie -sept 2013 am avut suspendarea dreptului de platitor TVA din cauza ... (vezi toată discuția)
Anulare cod tva decont stelach stelach Buna ziua O firma la care a fost anulat din oficiu codul tva, din cauza depunerii deconturi de tva pe zero, pentru ca nu a avut activitate, pentru as ... (vezi toată discuția)