CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 cata78	                   

buna  ziua 
sunt parte   intr-un proces de  marirea pensiei de intretinere
la termenul  fixat  m-am prezentat la    judectorie ,  judecatoarea  m-a   anuntat ... (vezi toată discuția)
	                    cata78	                   

buna  ziua 
sunt parte   intr-un proces de  marirea pensiei de intretinere
la termenul  fixat  m-am prezentat la    judectorie ,  judecatoarea  m-a   anuntat ... (vezi toată discuția)

manuelaturcu	                   

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati! Am un dosar pe rol incepand cu data de 13.10.2011 care initial a fost inaintat catre litigii de munca .Judecatorul a haotarat ... (vezi toată discuția)
	                    manuelaturcu	                   

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati! Am un dosar pe rol incepand cu data de 13.10.2011 care initial a fost inaintat catre litigii de munca .Judecatorul a haotarat ... (vezi toată discuția)

tudorioan	                   

Parti in proces: reclamanta persoana juridica in contradictor cu persoana fizica pentru rezolutiune antecontract. Se admite cererea de rezolutiune cu obligatia ... (vezi toată discuția)
	                    tudorioan	                   

Parti in proces: reclamanta persoana juridica in contradictor cu persoana fizica pentru rezolutiune antecontract. Se admite cererea de rezolutiune cu obligatia ... (vezi toată discuția)