avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1450 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

Buna ziua,

Prietenul meu a decedat, din prima casatorie are un copil,dar traieste si mama lui.
Au dreptul la mostenire amandoi sau numai copilul,care este major?
Va multumesc!
Andreea
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 09:48, 22 August 2012
Daca notarul refuza emiterea acestui certificat, solicitati-i o incheiere care sa constate acest aspect, dupa care mergeti la instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de calitate Flory_9 Flory_9 Buna ziua, Pentru obtinerea unui certificat de calitate cu ce acte trebuie sa se prezinte la notar fiul prietenului meu care a decedat ,pentru ca multi ... (vezi toată discuția)
Mostenire dupa tatal decedat marystanga marystanga Buna ziua as dori sa ma ajutati inca la o problema si anume faptul doresc sa vad ce drept as avea dupa tatal meu care a decedat,fiind unica si singura sa ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire Mara Caragea Mara Caragea Buna ziua, am si eu o intrebare: ce se intampla cu mostenirea unei familii care nu au avut copii impreuna, dar ambii soti sunt decedati, unul dintre ei are un ... (vezi toată discuția)