Lucrez la o firma care refuza sa imi treaca functia in care lucrez la ei pe motiv ca nu am certificat de calificare in acel domeniu,in CM am trecuta ca functie calificarea din diploma,mentionez ca nu are nici o legatura cu ce fac eu acolo. Ce pot face? Lucrez la ei de peste un an.
Conform COR ar trebui sa ai o calificare:
Tehnicieni-operatori roboti industriali
(Subgrupa majora 31, Grupa minora 312)
Nivelul de instruire: 3 (studii medii sau postliceale)
Descriere
Tehnicienii operatori la robotii industriali pun in functiune, programeaza, reprogrameaza, supravegheaza buna functionare a robotilor industriali, le asigura intretinerea si reglajele simple.
Buna ziua!
Lucrez la o firma de Cadastru si sunt trecut in cartea de munca tehnician topograf.
Eu am diploma de inginer colegiu Domeniul: Geodezie, Specializarea: Cadastru.
Seful meu a decis sa ma treaca tehnician pe cartea de munca cu toate ca eu am diploma de inginer colegiu. In lege spune ca dupa 2 ani de munca la o firma cu domeniul Cadastru ma pot autoriza. Intrebarea este daca ma pot autoriza chiar daca sunt trecut "tehnician" in cartea de munca cu toate ca eu am terminat Facultatea cu diploma de "inginer colegiu, domeniu: Cadastru, specializare: Cadastru"?
Va multumesc!
Am aceeasi situatie la una dintre firmele cu care colaborez.Am inregistrat un contract de munca pentru un salariat cu diploma de colegiu pe functia de inginer topograf desi sunt studii de scurta durata.Sosietatea unde lucrezi ar trebui sa-ti modifice functia macar in subinginer topograf, dar asta e altceva.Cat despre autorizare sigur te poti autoriza, cunosc 2 persoane in aceasta situatie.
Cor vs cnfpa
ContSters75393
Buna ziua.Am si eu o nelamurire si in rindurile de mai jos o sa va descriu situatia urmatoare:o persoana urmeaza niste cursuri organizate de CNFPA si obtine o ... (vezi toată discuția)