Am avut pe vremea cand exista ABNAMRO in 2005 luna 06 un imprumut la ei de 4500 euro pe 5 ani.
Le-am platit ce aveam de restituit, am toate chitantele stranse intr-un dosar.
Au fost preluati de RBS.
Mi s-a zis mai nou ca mai am sa dau 800 de euro penalizari si dobanda.
Eu n-am primit niciodata contractul de imprumut.
L-am cerut la banca RBS insa mi-au dat doar o "Cerere de acordare a imprumutului pentru uz personal" semnata de mine si ABNAMRO CU RBS nu am semnat nimic , nici un contract.
Avand in vedere aceste lucruri pot sa le zic ca nu am de ce sa le mai dau vre un ban si sa le cer despagubiri morale pentru ca m-au bagat in biroul de credite.
Nici macar nu m-au notificat ca am devent client RBS si locuiesc la aceasi adresa de 20 de ani.
Ma poate lamuri cineva daca au vre un temei legal sa mai imi ceara ceva?
Trebuie sa ii dau in judecata?
Multumesc anticipat.
Degeaba aveti toate chitantele stranse intr-un dosar cu platile efectuate. Important este sa va uitati si sa vedeti cand ati platit, daca ati intarziat si cu cat peste ultima zi de plata, sau daca ati platit in afara intervalului stabilit de catre banca, pentru ca in acest caz se va considera o suma depusa in cont si nu rata de platit la termen..... Atentie asadar la data si daca va mai amintiti termenele. Daca nu, faceti in scris o hartie la banca si rugati-i sa va detalieze care erau aceste termene...
Nu trebuie sa ii dati in judecata,asteptati sa vedeti daca va dau ei iar daca o fac aparati-va folosind chitantele mentionate,invocand si prescriptia daca se impune.Nu cred ca e cazul sa cereti daune morale.
Nu va mai legati de acel contract ca nu asa se rezolva problema. Ei pot oricand dovedi ca au un contract semnat cu d-voastra...Faptul ca nu-l mai aveti d-voastra sau nu l-ati avut niciodata nu schimba cu nimic situatia. Faceti hartia catre banca!
Alte discuții în legătură
Poprire pe cont
codrut_c
Buna ziua, in 2008 am facut un credit de 10000 euro la banca RBS, pana in 2010 am achitat aproximatix 50% din suma datorata , apoi in urmatorii 2 ani deoarece ... (vezi toată discuția)
Card rbs
monikcapricorn
am de aprox. 1 an un card de cumparaturi de la rbs. Suma disponibila era de 28 de mil pe care i-am utilizat la achizitionarea cardului. Lunar platesc o suma ... (vezi toată discuția)
Contract de imprumut
Rhiann
Buna! Acum un an si 9 luni am facut un contract de imprumut legalizat la notar cu un camatar.Oferindu-mi suma x pe o perioada de 3 luni.Eu in respectivele luni ... (vezi toată discuția)