avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 337 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii card rbs
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

card rbs

am de aprox. 1 an un card de cumparaturi de la rbs. Suma disponibila era de 28 de mil pe care i-am utilizat la achizitionarea cardului. Lunar platesc o suma de aprx. 1mil si ceva dar valoarea sumei datorate in loc sa scada creste. Astfel ca acum datorez tot 28 mil desi am platit timp de 1 an lunar suma specificata mai sus. Va rog sa ma ajutati cu un sfat pt ca sunt total neinformata in acest sens si nu primesc de nicaieri un raspuns. va multumesc!
Cel mai recent răspuns: nichedanutz76 , utilizator 10:41, 10 Martie 2011
solicitati bancii un extras de cont pentru a vedea cat ati depus si cat s-au calculat dobanzi, comisioane, etc. E bine sa cititi si contractul de imprumut, sa vedeti cuantumul dobanzii, obligatiile lunare de depunere minima pt. a se pastra dobanda initiala, etc. Nu de alta, dar veti plati ani in sir si veti ramine si datoare.......
numai la banca va puteti lamuri.
depinde si ce dobanda aveti de platit, iar daca ati platit si cu cateva zile intarziere, se strang si penalizari
Buna ziua !
Va dau un sfat foarte practic si eficient : solicitati un extras de cont pentru a avea dovada sumei ce o aveti de restituit, dupa care solicitati un imprumut pentru suma respectiva sau pentru o suma mai mare la o banca ( nu va pot nominaliza una , avand in vedere ca le- as face reclama), dobanda fiind intre 13- 17% in lei. In felul acesta, la suma pe care o specificati( 28 mil.), veti plati o rata de max. 500 mii lei.
Dumneavoastra platiti acum o dobanda de peste 25%.
Cu stima !
cardul de cumparaturi de la rbs are o dobinda mare.Ce ai platit timp de un an (si cit vrei de acum incolo in cazul in care platesti doar 1 milion pe luna) este suma minima de plata, adica exact dobinda pe care ti-o ia banca sa te lase in pace.Datoria nu se stinge decit daca pe linga suma minima de plata pe care o ai de platit respectiv milionul de care pomeneai, mai pui ceva.
De exemplu inca un milion.Luna urmatoare ai sa sesizezi ca suma minima de plata scade putin datorita faptului ca nu mai platesti dobinda la 28 de milioane care este 1 milion , ci numai 960 mii care reprezinta dobinda la 27 milioane.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Card cumparaturi ContSters54175 ContSters54175 eu am un card de cumparaturi (cel galben) si am facut ceva cumparaturi pe el, iar de cateva luni nu am cu ce sa mai acopar suma datorata bancii si in ... (vezi toată discuția)
Card de credit Chestiuta Chestiuta Buna ziua. Am un card de credit care a fost declarat scadent anticipat desi eu faceam plati. Am intarziart cu o rata datorita unui deces dar luna urmatoare am ... (vezi toată discuția)
Dat in judecata pentru neplata rata card angelamanuela angelamanuela buna ziua ! sotul meu are un card de cumparaturi de multi ani,am reusit de cateva ori sa scoatem ches-ul de 40% dar am tot pus la loc,pe extrasul de cont in ... (vezi toată discuția)