avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Donatie teren fara cadastru
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Donatie teren fara cadastru

Buna ziua! As dori sa va intreb daca un teren de aprox. 10.000mp patrati poate fi donat unei persoane majore daca acesta nu are cadastrul facut.
Cel mai recent răspuns: Elena Perianu , Traducator autorizat 11:28, 20 August 2012
Nu se poate. Orice instrainare de teren (cum este si donatia) se face numai cu cadastrul facut. Nici un notar nu va va intocmi actele fara acest document.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastru teren nicole43 nicole43 Buna ziua Va rog frumos sa ma sfatuiti in urmatoarea situatie: sotul meu impreuna cu fratii lui au mostenit un teren extravilan de 10.000mp.Pe suprafata de ... (vezi toată discuția)
Cadastru gresit LadyInRed LadyInRed Buna ziua, Am o problema si anume un cadastru efectuat gresit, sau cel putin asa banuiesc. Mama mea a mostenit prin donatie un teren in suprafata de 25.000 ... (vezi toată discuția)
Salutare! părinții mei dețin un teren intravilan pe care este ... Shurubelu Shurubelu Salutare! Părinții mei dețin un teren intravilan pe care este o construcție! Terenul este primit moștenire iar în actul de donație scrie \"teren cu ... (vezi toată discuția)