avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Referendum
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Referendum

consider ca marti 21.08.2012 toti cei care am votat sa ne aflam in strada sau la sediul CCR care va trebui sa delibereze in privinta referendumului pentru:
a) a o felicita
b) a o huidui
si eu as iesi in strada ,de as putea sa fac ceva sa nu mai apara ,maimutoi de ponta si crin la televizor.nu sunt neaparat pentru basescu, dar mi se pare foarte grav ce fac cei de la usl ,in interesul meu direct.
In fata CCR pentru ca ce? Pentru ca CCR sa tina cont de vointa a 7.400.000. de oameni sau sa nu tina cont de vocea acestor oameni?
Daca maine ar iesi in strada, in fata CCR-ului, macar cateva mii din cei peste 7 milioane ar fi un stimulent pentru judecatori si le-ar fi mai usor sa ia o decizie. Cand trebuie luata o hotarare grea, orice impuls poate sa faca hotararea mai usoara. Cred ca membrii CCR-ului au nevoie de cei care au participat la vot si nu ar trebui dezamagiti acum.
Altfel, probabil ca daca nu se ia hotararea corecta, asa cum au votat 88% din participantii la referendum, va trebui sa se reaia in toata tara demonstratiile, mitingurile...
Cand am citit mesajul dvs, domnule AdrianTot, mi-a venit in minte că A.I. Cuza a fost ales domnitor al Tării Românesti datorita presiunii strazii, a maselor de oameni care inconjurau cladirea de pe dealul mitropoliei (acum, dealul Patriarhiei) si au fortat practic unirea Moldovei cu Valahia, impotriva vointei conservatorilor majoritari in colegiu.
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Proiect de hotãrâre prin care parlamentul sã constate cã bãsescu a fost demis de popor ContSters257414 ContSters257414 Senatorul PNL Ioan Ghişe va propune, luni, în plenul reunit al celor două Camere, un proiect de hotărâre a Parlamentului prin care să se ia act de ... (vezi toată discuția)
Psd a dat semnalul în teritoriu: baronii se pregãtesc de ruperea usl ContSters257414 ContSters257414 [b]Surse- PSD a dat semnalul în teritoriu: baronii se pregătesc de ruperea ... (vezi toată discuția)
Am votat sau nu la referendum 2012 freeanifer freeanifer Consider interesanta situatia fiecaruia. Eu de exemplu peste 15 minute ma duc sa votez. Invit pe cei care doresc sa spuna daca au votat sau nu vor vota sau ... (vezi toată discuția)