avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Prestator de servicii publice agent termic care a ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Prestator de servicii publice agent termic care a produs distrugerea unei locuinte private

O firma prestatoare de servicii publice agent termic-avand ca actionar principal Consiliul local de pe langa Primaria...X,a produs unei persoane fizice ,inundatii repetate cu agent termic ,avand ca efect Distrugerea apartamentului privat si a bunurilor personale in luna februarie 2012.
Avand in vedere,faptul ca,echipele de interventii care au venit la solicitarea telefonica sa opreasca furnizarea de agent termic si sa remedieze avaria,nu au intocmit nici un insris doveditor la interventiile facute (soldate si ci taierea tevilor tranzitorii orizontale din locuinta),totul se invarte intr-un cerc vicios deoarece-
--furnizorul de agent termic ,acuza Asociatia de propietari unde arondat in condominiu locuinta privata/apartamentul.
--Asociatia de propietari,nu vrea si nu recunoaste a avea vreo obligatie fata de propietar.
--Primaria,refuza sa solutioneze petitiile persoanei vatamate si prejudiciate.
--Petitiile si plangerile catre Consiliul local,sunt ascunse de secretarul Primariei in vederea tergiversarii,ascunderii adevarului si a ingreunarii solutionarii si repararii pagubelor produse prin inundarea cu apa fierbinte peste parametrii legali de doua ori intr-o saptamana.
Mentionez ca,persoana vatamata este debransata legal de la furnizarea agentului termic din 2003,fiind lasate tevile tranzitoare in apartament-atat cele verticale cat si cele orizontale(care au fost taiate la data de 14 februarie ca o masura asiguratorie de echipa de interventie).
NU EXISTA NICI UN CONTRACT INTRE FURNIZOR SI PARTEA VATAMATA si nici un ACORD SCRIS cu asociatia de propietari.
Cine raspunde delictual in aceasta situatie de prejudiciu material,moral si medical fata de persoana prejudiciata??
Care este calea legala de a se recupera prejudiciile si forma simpla de solutionare intr-un timp rezonabil(pentru ca au trecut 6 luni si nici o autoritate nu vrea sa respecte drepturile legale ale partii vatamate)
S-a facut in termen legal plangere penala,s-a inscris dosar in Parchetul local,insa sunt ingreunate cercetarile pentru ca,nu exista Proces verbal de constatare a prejudiciului,nu exista Procese verbale de la interventiile facute,nu exista colaborare si interes al firmei prestatoare de servicii publice de a solutiona prejudiciile create din cauze tehnice.
Atitudinea este un raspuns acuzator-TACEREA-.!

Alte discuții în legătură

Cine raspunde pentru distrugerea de bunuri proprietate personala in cazul avariei la sistemul termic? rodica_post rodica_post O persoana debransata de la agentul termic de zeci de ani,a suferit un grav prejudiciu prin distrugerea de bunuri personale prin inundarea apartamentului cu ... (vezi toată discuția)
Debransare radet 2017 Andreium Andreium Bună ziua, Știu ca s-a discutat și rasdiscutat problema debransarilor de la sistemul de încălzire centralizata în condominii în care mai exista și ... (vezi toată discuția)
Parti comune intr-o scara de bloc andreiantonescu andreiantonescu Buna ziua! As avea si eu cateva intrebari legate de partile comune dintr-o scara de bloc. Mentionez ca blocul din care fac parte este constituit intr-o ... (vezi toată discuția)