avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 162 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Buna ziua, daca poate cineva sa ma ajute cu un sfat,va rog frumos.problema mea este ca mama mea a decedat si de parca nu era de ajuns durerea am inceput sa primesc telefoane de la tot felul de banci unde ea avea de facut plati.cea mai mare problema este un credit la care apartamentul este ipoteca si asigurarea a fost suspendata .intrebarea mea este : ce se intampla cu toate aceste credite in conditiile in care eu nu pot face acum succesiunea? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: bianca79000 , utilizator 14:08, 21 August 2012
poate banca sa solicite pe calea actiunii oblice in instanta sa deschida suucesiunea dupa defuncta, urmand ca toate cheltuielile ocazionate si sa fie recuperate din masa succesorala.
Verificati impreuna cu un avocat clauzele politei de asigurare.Procesul poate incepe la initiativa bancii.
Daca platesc in continuare creditu unde este ipotecat apartamentul banuiesc ca numai este nici o problema, dar mai sunt datorii pe care eu nu le stiu.cat despre asigurare a fost intrerupta pentru ca s-a intarziat cu plata si tocmai am aflat ca a incetat automat,asa e scris si in polita si nu cred ca mai putem schinba ceva

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Creditele dupa moarte... ramonamihaela2017 ramonamihaela2017 Buna ziua, Tatal meu a decedat saptamana trecuta si a lasat in urma lui foarte multe carduri de cumparaturi/credit si cateva credite. Asa cum era de ... (vezi toată discuția)
Cum pot obliga pe cineva sa transfere o ipoteca cllaauuddiiuu cllaauuddiiuu Am urmatoarea problema: X are un credit garantat cu ipoteca pe apartamentul sau. Dupa un timp, vrea sa isi cumpere o casa si ma roaga sa transfer ipoteca de ... (vezi toată discuția)
Dezbaterea succesiunii unei persoane decedate care era coplatitor la un credit djpedros djpedros Buna ziua, Mama mea a decedat anul trecut si dorim sa facem dezbaterea succesiunii. Ea era si coplatitor la un credit de nevoi personale cu ipoteca ... (vezi toată discuția)