avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... problema cu transmiterea revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

problema cu transmiterea revisal

am transmis azi la la ora 17 revisalul online dar nu mi arata la raportul de preluari online; problema este ca era si o angajare cu data de maine 21.08.2012; daca totusi pana maine nu mi arata, ce este mai bine sa fac? sa l retransmit? sa modific data angajarii?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:13, 21 August 2012
Urmariti site-ul,o sa gasiti mai tarziu raportul preluat!Nu apare imediat...eu am transmis sambata,nu a fost zi lucratoare si mi-a aparut astazi ca preluat!
@ gyna60
Cu ce data va arata ca s-a preluat?

@ isobelbella
In principiu, caodul de incarcare trebuie sa apara imediat dupa preluarea fisierului .. numai in conditiile in care se lucreaza pe site , atunci acesta poate apare mai tarziu sau chiar n ziua urmatoare.

Am transmis sambata,pe data de 18.08.2012,mi-a aparut astazi codul de reincarcare cu data de atunci,18.08.2012.De fiecare data cand am transmis ,am observat ca ramane in prelucrare cateva ore,acum fiind zile nelucratoare sambata,duminica mi-a aparut azi cu data de sambata!
si daca, tot nu apare , trebuie sa modific data inceperii activitatii?
Verificati meniul „Raport Preluari” pentru vizualizarea codurilor de incarcare ulterior depunerii, este posibil sa dureze mai mult procesarea.
In nici un caz nu schimbati data inceperii activitatii, ca si o masura suplimentara puteti sesiza Teamnet la adresa suportregistru@inspectiamuncii.ro cu problema d-stra atasand si fisierul .rvs.

Alte discuții în legătură

Reges nu preia fisierele incarcate padarom padarom Am un calculator nou, cu memorie mai mare si ma confrunt cu 2 probleme: Am descarcat pe noul calculator direct versiunea 606, pentru ca se oferea aceasta ... (vezi toată discuția)
Revisal hg500/2011 brinzaru brinzaru In momentul incarcarii fisierului .rvs pe on-line apare la un moment dat urmatorul mesaj \"413 Request Entity Too Large\" ce inseamna? (vezi toată discuția)
Raport nepreluat revisal YoAlle YoAlle Buna ziua, Cum procedez daca ieri am incercat de 2 ori sa mi se preia un raport rvs in Revisal , l-am incarcat de 2 ori, sa afisat anuntul: \" Registrul ... (vezi toată discuția)