avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: SAF-T și facturarea electronică, obligatorii din 2022. Implementare și impact. Lectori: EY România. Joi, 27 Ianuarie, ora 11:00. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Raport nepreluat REvisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Raport nepreluat REvisal

Buna ziua,

Cum procedez daca ieri am incercat de 2 ori sa mi se preia un raport rvs in Revisal , l-am incarcat de 2 ori, sa afisat anuntul: " Registrul (.rvs) urmează a fi procesat în interval de maxim câteva ore de la depunerea acestuia in functie de volumul de încărcări ce se realizează pe portal.
Vă rugăm să reveniți la consultarea Raportului de preluări pentru a vedea rezultatul depunerii și codul de încărcare. " insa azi de dimineata cand m-am uitat nu l-am regasit in Raport preluari.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:42, 5 Octombrie 2017
Buna ziua,
si eu am transmis ieri , inca nu a aparut raportul de preluare, dar sa mai asteptam. Nu a fost nici un anunt de intrerupere temporara, sau altceva.
Prelucrarea se va efectua mai tarziu, de aceea nu va apar datele transmise.

Gestionarea aplicatiei o face Inspectia Muncii si probabil se fac lucrari de mentenanta.
"Vă informăm că există latenţe de câteva ore la procesarea transmiterilor de registru efectuate pe Portalul Inspecţiei Muncii, ceea ce determină întârzieri de afişare - în pagina “Raport preluari” - a codului de încărcare corespunzător depunerii de ordinul de mărime specificat. Menţionăm că data și ora codului returnat după procesarea fişierului de actualizare a registrului vor fi aceleași cu data şi ora transmiterii on-line a fișierului .rvs.

Această situaţie va fi remediată în cursul zilei de astazi, 01.09.2017.

După depunerea unui registru, până la afișarea codului, vă recomandăm să nu realizați încărcări multiple ale aceluiași fișier."
[ link extern ]
pentru ce am trimis ieri am primit raportul de preluare. Am transmis si astazi si inca nu am raportul de preluare.
Asteptati ca o sa apara si acesta , probabil mai tarziu.

Alte discuții în legătură

Reges nu preia fisierele incarcate padarom padarom Am un calculator nou, cu memorie mai mare si ma confrunt cu 2 probleme: Am descarcat pe noul calculator direct versiunea 606, pentru ca se oferea aceasta ... (vezi toată discuția)
Export revisal mitrofan emilia mitrofan emilia Nu se poate face exportul din versiunea noua a revisalului. Daca a reusit cineva va rog sa ne explice si noua. Multumesc. (vezi toată discuția)
Problema cu transmiterea revisal isobelbella isobelbella am transmis azi la la ora 17 revisalul online dar nu mi arata la raportul de preluari online; problema este ca era si o angajare cu data de maine 21.08.2012; ... (vezi toată discuția)